Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Egeli İletişimcilerin “Gün Yüzü” projesi başarı ile devam ediyor

Ege Üniversitesi (EÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydan Bilgiler koordinatörlüğünde oluşturulan “Gün Yüzü” isimli sosyal sorumluluk projesi aktif şekilde ilerlemeye devam ediyor. EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ayşe Deniz Yavuz, Çağla Bağ, Yaren Bilginer, Tamer Demir ve Mert Özcan’ın oluşturduğu ekip hayvan hakları ve hayvanların yaşam alanlarının korunmasına dair farkındalık yaratacak çalışmalara imza atıyor.

Öğrencilerin gerçekleştirdikleri çalışmalardan olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden Doç. Dr. Bilgilier, “Konak Hayvan Sağlığı Merkezi’ni, Ege Üniversitesi Hayvan Hakları Topluluğu Eğitim Alanı’nı, İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı gezip incelemeler yapan Günyüzü ekibi; oluşturdukları gönderileri, röportajları ve etkinlikleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Hayırsever Yavuz Marin tarafından 4 adet kedi kulübesi bağışı yapıldı. Ayrıca mama desteği ile birlikte bu kulübeler özenle kampüs geneline yerleştirildi. Egeli genç iletişimciler yaptıkları çalışmalarla can dostları için farkındalık yaratmaya devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir