Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Play-Off’ta

EÜGSK C Grubunu ikinci sırada tamamladı

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Play-Off’ta

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde yeniden yapılandırılarak faaliyete geçen Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, 2021-2022 sezonu Sami Gider İzmir Süper Amatör Lig C Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

Oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Göreve geldiğimizde spor ve eğitimi yan yana yürütmek adına Üniversitemiz Gençlik Spor Kulübünü faal hale getirdik. Futbol, rugby, tenis, basketbol, voleybol, yüzme gibi birçok alanda faaliyet gösteren kulübümüzün çalışmaları için sahalarımızı ve spor salonlarımızı yeniledik. İki yıl 2. Amatör Küme’de şampiyon olan ve bu sene Süper Amatör Lig’de mücadele eden futbol takımımız, grubunda ikinci olarak Play-Off gruplarına kalmaya hak kazandı. Gerek sahada ter döken futbolcularımızı gerekse oyuncularımızın en iyi şekilde hazırlanmasını sağlayan teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Sami Gider İzmir Süper Amatör Lig C Grubu’nda oynadığı 14 maçın 9’unu kazanırken 2 beraberlik 3 de yenilgi aldı. 29 gol atan Egeliler, kalesinde 13 gol görerek grubu 29 puan ve 16 averajla Özçamdibi Spor’un ardından ikinci olarak tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir