Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ Ziraat Fakültesinde yeni yıl heyecanı

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ziraat Fakültesinde akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelerek 2024 yılı için iyi dileklerde bulundu. Ziraat Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleşen etkinliğe EÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlkin Şengün, Prof. Dr. Banu Yücel, Prof. Dr. Mehmet Ersan, fakülte üst yönetimi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  Rektör Prof. Dr. Budak, 2024 yılında Ege Üniversitesini uluslararası arenada daha yukarılara taşımak adına çalışacaklarını belirtti.

Ege Üniversitesi olarak 2023 yılını pek çok başarıyla geride bıraktıklarını ifade eden  Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “2023 yılına maalesef çok büyük bir felaketle başladık. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Ege Üniversitesi olarak gücümüzün yettiği doğrultuda vatandaşlarımızın yanında olmaya, yardım eli uzatmaya çalıştık.  Akademik açıdan başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Ulusal ve uluslararası arenada ödüllü projelerimiz oldu. Tam akredite, öğrenci odaklı bir araştırma üniversitesi  olarak yeni yılda da üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Cumhuriyetin 100. Yılının geride bırakıldığını hatırlatan Prof. Dr. Budak, “Üniversitemizde, Türkiye Yüzyılı’nı 300’e yakın etkinlikle kutladık. Hedefimiz, bu yüzyılı akademinin yüzyılı yapmak. Aynı zamanda 2024 yılını da Ege Üniversitesine vefa yılı ilan ettik. Bu doğrultuda üniversitemizi ileri taşımak, bir üst lige çıkarmak için yeni yılda daha yüksek motivasyonla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hocalarımızınız, idari çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, üniversite ve fakülte üst yönetimi, akademisyenler, çalışanlar ve öğrenciler ile birlikte yeni yıl pastası kesti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir