Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Çeşme Turizm Fakültesi anlamlı bir etkinliğe daha imza attı

Çeşme Turizm Fakültesinde Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri devam ediyor

Çeşme Turizm Fakültesi anlamlı bir etkinliğe daha imza attı

Türk turizmine nitelikli insan kaynağı yetiştiren Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi, Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında anlamlı bir aktiviteye daha imza attı. Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ile Çağla Kubat Windsurf Okulu iş birliğinde “Rüzgâr Sörfü” etkinliği gerçekleştirildi.

Son dönemde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin’in girişimleri ile akademik yapılanmasını tamamlayan Çeşme Turizm Fakültesi, bir yandan eğitim öğretim, araştırma geliştirme ve uluslararasılaşma alanlarında önemli projeleri hayata geçirirken bir yandan da topluma katkı misyonu doğrultusunda sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Rekor bağışla Çeşme’nin hizmetine kazandırılan Shipley Altındağ Gastronomi Akademisi çatısı altında önemli aktivitelere imza attıklarını belirten Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Üniversitemiz tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında biz de fakülte olarak faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Pek çok etkinlik düzenledik. Bunlara yenilerini ekleyerek hem öğrencilerimizi hem akademisyenlerimizi hem de halkımızı önemli etkinliklerle bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda renkli bir organizasyona daha imza atarak Çağla Kubat Windsurf Okulu iş birliğinde Rüzgâr Sörfü etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etkinliğin sonunda katılımcılar, Atatürk resmi ve Türk Bayrağı açarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir