Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ Aliağa Meslek Yüksekokulundan   “Küçük Akımlar” projesi

Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından “Küçük Akımlar” isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Aliağa Anaokulu öğrencileri Meslek Yüksekokulunun “Kimya”, “Kaynak”, “Makine” ve “Elektrik” laboratuvarlarını gezerek hem öğrendiler hem de eğlendiler. Daha sonra minikler Aliağa Meslek Yüksekokuluna kazandırılan bin 200 metrekarelik spor alanında spor yaptı.

Meslek Yüksekokulu olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade eden Aliağa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevil Şener, “Ege Üniversitesinin topluma hizmet misyonunu kendimize şiar edinerek sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu projeleri öğrencilerimizle birlikte yürüterek onların hem öğrenmelerini hem de deneyim kazanmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz Küçük Akımlar sosyal sorumluluk projemizle Aliağa Anaokulu minik öğrencilerimizi meslek yüksekokulumuzda ağırladık, onlara laboratuvarlarımızı gezdirdik. Ayrıca minik öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’ın üniversitemize kazandırdığı spor kültürünün önemli bir çıktısı olan bin 200 metrekare büyüklüğündeki spor alanında doyasıya spor yaptı. Projede emek veren hocalarımızı ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.

“Küçük Akımlar”  sosyal sorumluluk projesinin yürütücülüğünü Elektrik Programı Öğretim Görevlisi Serkan Horzum üstleniyor. Projede Aliağa Meslek Yüksekokulu öğrencileri Atakan Erdoğan, Görkem Özçelik, Umutcan Çoban, Büşra Can, Ramazan Kadri Şen yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir