Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Rektör Prof. Dr. Budak, yeni yıl kutlamasında EÜ Ailesiyle bir araya geldi

Ege Üniversitesinde akademik ve idari kadronun katılımı ile yeni yıl kutlaması düzenlendi. EÜ Rektörlüğü Sosyal Tesislerinde, gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Budak’ın yanı sıra; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Atılgan, Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Cemil Gürgün, üniversite senato üyeleri, akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Yaptığı konuşmada, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, yeni yılın sağlık, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulundu. Çalışanlara emekleri için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Budak, tam akredite uluslararası tanınır bir araştırma üniversitesi olarak, bilime, insanlığa nitelikli katkı sunmak için yeni yılda da aralıksız çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“Türk yükseköğretimine rol model olmayı sürdüreceğiz”

Ege Üniversitesinin ulusal ve uluslararası hedeflerine ulaşması için öncü ve örnek uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Budak,  “Ege Üniversitesi ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik beraberlik içinde belirlediğimiz yol haritası doğrultusunda geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bugüne kadar pek çok ilk uygulamayı akademiye kazandırdığımız gibi bundan sonra da Türk yükseköğretimine rol model olmayı sürdüreceğiz. Aynı azim ve kararlılıkla dünyadaki değişimi, dönüşümü ve gelişimi takip ederek;  kendimizi bu doğrultuda yenileyip, öncü rolümüze daha da güçlendireceğiz. Oluşturduğumuz bilim üretme ekosistemimizi sürdürülebilir hale getirmek, eğitim öğretimde kalite öncelikli, öğrenci odaklı, tam akredite bir araştırma üniversitesi olarak daha nitelikli çalışmaları hayata geçireceğiz. Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak ve üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Büyük bir heyecanla karşıladığımız 2023 yılında da tam kurumsal akreditasyon ile tescillenmiş araştırma üniversitemizin,  eğitim kalitesinden ödün vermeden, öğrenci odaklı dijital uygulamalarımızla, gençlerimize huzurlu, güvenli, kaliteli projeksiyon sunmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle tüm çalışanlarımızın, paydaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının üniversitemize, bölgemize ve ülkemize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir