Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜTF Hastanesinde “P Polikliniği” hizmete açıldı

İdari personel ve yakınlarına yönelik nitelikli sağlık hizmeti

EÜTF Hastanesinde “P Polikliniği” hizmete açıldı

Ege Üniversitesinde, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak ve üniversite üst yönetiminin “Mutlu Çalışanlar, Huzurlu Üniversite” mottosu kapsamında üniversite personeline yönelik pozitif çalışmaları devam ediyor. Daha önce Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde personele yönelik öncelikli randevu sisteminin hayata geçirildiği Ege Üniversitesinde şimdi de idari personel ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmeti alacağı “P Polikliniği” hizmete açıldı. Polikliniğin açılışına Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, EÜTF Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Özgür Çoğulu ile akademisyenler ve hastane çalışanları katıldı.

Daha önce B Polikliniğinde akademisyenlere yönelik sağlık hizmeti sunulduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Bugün idari personelimizin ve birinci dereceden yakınlarının kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti almalarına olanak sağlayacak P Polikliniğimizin açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız. Göreve geldiğimiz andan itibaren Üniversitemizi daha da ileriye taşımak ve kurumsal aidiyetimizi artırmak için pek çok yeni uygulamayı hayata geçirdik. ‘Mutlu çalışanlar, huzurlu üniversite’ mottosuyla çıktığımız yolda, çalışanlarımızın her zaman yanında olduk ve Ege Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanın ayrıcalığını mensuplarımıza her zaman yaşattık. Bugün, mensuplarımızın kurum kültürünü ve aidiyet duygularını geliştirmek için hayata geçirdiğimiz P Polikliniğimizin açılışını gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Poliklinik hakkında bilgi veren Prof. Dr. Budak, “Hastane ve kampüste çalışan personelimize, acil durumlar dışında muayene ve basit tıbbi müdahaleleri içeren sağlık hizmetlerine P Polikliniğinde ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşatacağız. Böylece personelimizin randevular konusunda hastanenin yoğunluğu sebebiyle yaşadığı sıkıntıların da önüne geçmiş olacağız. Ayrıca ilerleyen dönemlerde belirli branşların da günlük rotasyon halinde P Polikliniğinde hizmet vermesini sağlayacağız. Mensuplarımızın kurum kültürünü ve aidiyet duygularını geliştirmek için örnek teşkil eden çalışmalarımıza ilerleyen dönemde de hız kesmeden devam edeceğiz.  P Polikliniğimizin tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, hastane üst yönetimi ile birlikte polikliniğin açılışını gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir