Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EGESEM’den personelin mesleki gelişimine yönelik eğitimler

 EÜ personeli güncel müfredata uyumlu şekilde eğitilecek

EGESEM’den personelin mesleki gelişimine yönelik eğitimler

Ege Üniversitesi personelinin güncellenen müfredata uygun olarak mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini tamamlamasına ve mesleki gelişimlerinin sağlanmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ile EÜ Personel Daire Başkanlığı ortaklığında yapılan protokolü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan ve EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ imzaladı.

Her alanda nitelikli ve donanımlı personelin yapılan çalışmaların kalitesini artırdığını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Sürekli yenilenen ve değişen şartlara uyum sağlayabilen çalışanlar, üniversitemizin kalite politikaları doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetlere şüphesiz katkı sağlayacaktır. Bu kapsamda EGESEM, Personel Daire Başkanlığımızın ihtiyaçlarına yönelik eğitimler düzenleyecek.  Protokol kapsamında, 16 saat ve üstü asenkron, online ve yüz yüze gerçekleştirilecek eğitimlerde başarılı olan personel, sertifika almaya hak kazanacak. İmzaladığımız protokolün her iki birimimiz ve üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ ise, “İmzalanan protokol çerçevesinde Ege Üniversitesi personelinin çalışma performansını daha da artırmayı hedefliyoruz.  Kaliteli ve sürekli eğitim anlayışıyla, Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’ın güçlü destekleriyle, üniversitemizin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir