Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Rektör Budak, Gençlik ve Spor Kulübüne sezon öncesi moral aşıladı

Süper Amatör Lig’de yeni sezon heyecanı yaşanıyor

Rektör Budak, Gençlik ve Spor Kulübüne sezon öncesi moral aşıladı

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde üç yıl önce yeniden yapılandırılarak faaliyete geçen Ege Üniversitesi  Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ligin ilk haftasında Kemalpaşa Esnafgücü Spor ile yapacağı maçın öncesinde takımın son antrenmanına katılan Rektör Budak, tamamı öğrencilerden oluşan oyuncularla bir araya gelerek moral verdi.

Antrenman sonrası motivasyon konuşması gerçekleştiren Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitesi olarak bizim amacımız, eğitim-öğretimin yanı sıra sportif başarılarla da Türkiye’ye örnek olmak. Spor ve eğitimi yan yana yürütmek adına 3 yıl önce Üniversitemiz Gençlik Spor Kulübünü faal hale getirdik. Futbol, rugby, tenis, basketbol, voleybol, yüzme gibi birçok alanda faaliyet gösteren kulübümüzün çalışmaları için sahalarımızı ve spor salonlarımızı yeniledik. Üniversite üst yönetimi olarak takımımızı daima destekledik. İlk yıl 2. Amatör Küme’de şampiyon olan ve bu sene Süper Amatör Lig’de mücadele edecek futbol takımımızın tamamı öğrencilerden oluşuyor. Takımımızın yeni sezonda fırtına gibi eseceğine olan inancım tam. Ligin başlayacağı bu haftaki ilk resmi maç öncesi son antrenmana çıktık. Sakatlıkların olmadığı güzel bir sezon diliyorum” diye konuştu.

İzmir Süper Amatör Ligi C Grubu mücadelesinde Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Kemalpaşa Esnafgücü Spor, 6 Kasım,  Cumartesi günü saat 15.00’te Ege Üniversitesi 20 Mayıs Sahasında karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir