Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Ege’de kazanan “Dostluk” oldu

Parlamenterler Spor Kulübü ile EÜ Masterler karşılaştı

Ege’de kazanan “Dostluk” oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü Meclis Spor Futbol Takımı ile Ege Üniversitesi Masterler Futbol Takımı, dostluk maçında karşı karşıya geldi. Ege Üniversitesi 1 No’lu Çim Saha’da yapılan maçın ilk yarısı 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Dostluk havasında geçen maçı 7-4’lük skorla EÜ Masterler takımı kazandı. Maçı Hakem Halis Özkahya yönetti.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan İzmir Milletvekili ve  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “İzmir’in sporseverliğini, centilmenliğini ve güzelliğini bugün sahada da inşallah göreceğiz. Bu anlamda sporun birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk havasını, İzmir’in güzel iklimiyle bir araya getirip hem sahada güzel bir organizasyon ortaya koyacağız hem de Kovid-19’da tünelin ucundaki ışığı görme durumuyla birlikte daha güzel günlere yelken açacağız” diye konuştu.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ise, “ Uzun yıllar Yüce Meclis çatısı altında birlikte görev yaptığım Türkiye Büyük Millet Meclisi Parlamenterler Spor Kulübünün üyeleri ve milletvekillerimiz ile güzel bir organizasyona imza attık. Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Değerli milletvekillerimize ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Başkanı Adem Tatlı ise Ege Üniversitesine teşekkür ederek, güzel geçen müsabakada dostluğun ön planda olduğunu ifade etti.

Parlamenterler Spor Kulübü ile EÜ Masterler karşılaştı

« arasında 5 »

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir