Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Eğitici eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) koordinesinde Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) destekleriyle düzenlenen “Tıpta Eğitici Gelişimi Sertifikasyon” programını başarıyla tamamlayan EÜTF öğretim elemanlarına sertifikaları, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da katıldığı törenle verildi. Akademik anlamda güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Rektör Budak, Ege Üniversitesinin eğitim kalitesini geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

EÜTF Hastanesi Tören Şölen Alanındaki programa, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, EÜTF Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, EÜTF Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ, tıp fakültesi ve hastane yönetimi ile eğitimde yer alan akademisyenler katıldı. Eğitimleri EÜTF Dekanlığı ve EÜTF Tıp Eğitimi Anabilim Dalı ve birçok öğretim üyesinden oluşan akademisyenlerin eğitimleri verdiğini dile getiren Rektör Budak, “Tıp eğitiminde yer alan başlıklar kapsamında, tıp fakültemiz öğretim elemanlarına yönelik düzenlediğimiz programı başarıyla tamamlan 57 öğretim elemanımıza sertifikalarını takdim ediyoruz. Üniversitemiz güçlü bir akademik kadroya sahip. Eğitim kalitemizi arttırmak için de benzer çalışmalar yürütüyoruz. Biliyoruz ki bilgi paylaşıldıkça artıyor. Öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alması için düzenlenen programa katkı sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Rektör Budak, Dekan Gürgün, Başhekim Ulukaya ile EGESEM Müdürü Karadağ, programı tamamlayan öğretim elemanlarına sertifikalarını takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir