Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Rektör Budak’tan bağışçılara teşekkür

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesine tıbbi cihaz ve çeşitli bağışlarda bulunan İzmirli iş insanları Ali Rıza Çelik ve Bilal Ertürk’e EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak teşekkür plaketi verdi. İş insanları Çelik ve Covid tedavisi gördüğü Ege’de bir süre yoğun bakımda da kaldığını dile getiren Ertürk, sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için böyle bir bağışta bulunduklarını söyledi.

EÜTF Hastanesine tıbbi cihazlarla sağlık çalışanlarına yılbaşı hediyesi bağışında bulunan İzmirli iş insanları Ali Rıza Çelik ve Bilal Ertürk’e EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak teşekkür plaketi verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bakanlıkların her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Rektör Budak, “İş insanlarımız tıbbi cihaz konusunda bağışlar yaptı ve yaklaşık 5 bin çalışanımıza yılbaşı hediyesi olarak bir duyarlılık gösterip bir paket hazırladılar. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı ve ihtiyaç duyulduğu noktada tıbbi cihaz alımı anlamında vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz her anlamda yanımızda ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor ancak iş insanlarımızın, gönüllerinden gelerek eğitim öğretim, araştırma, tıbbi cihaz konularında yaptıkları yardımlardan ve sağlık çalışanlarımıza yönelik olarak yapmış oldukları duyarlı davranıştan dolayı mutluluk duyduk” dedi.

COVİD’İ EGE’DE YENDİ

Covid hastası olarak EÜTF Hastanesinde tedavi olan ve bir süre yoğun bakımda da kalan Bilal Ertürk, “Burada tedavi sürecimde rol alan tüm sağlık çalışanlarına o süreçte gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutmayacağım bir şey. İnşallah tekrarı olmaz” diye konuştu. Sağlık çalışanlarının yoğun bir tempoda görev yaptıklarını dile getiren Ali Rıza Çelik de “Bunu bir sosyal sorumluluk olarak düşünüyoruz. Bu fedakâr çalışmaya bir jest yapıp biz de onlara teşekkür etmek istedik. Biz, sizin fedakârlığınızı görüyoruz diyerek şükranlarımızı sunduk” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir