Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’den “Çocuk ve Engellilik Resim Yarışması”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Engelli Çocuklar Rehabilitasyon ve Eğitim Parkı Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından engelli çocukların rehabilitasyonu başta olmak üzere eğitimleri ve sosyal yaşama adaptasyonlarının sağlanmasına yönelik farklı içerikli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ege Üniversitesi Engelli Çocuklar Rehabilitasyon ve Eğitim Parkı Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından “Çocuk ve Engellilik” konulu resim yarışması düzenlenecek.

Hedef kitlesi 9-12 yaş grubundaki çocuklar olan yarışmaya 16 Nisan 2021 Cuma gününe kadar başvurulacak.  Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya gönderilememiş ve herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekiyor. Katılımcılardan eserlerde “Çocuk ve Engellilik”  teması vurgulayıp, farkındalığı artıracak kompozisyonlar bekleniyor. Her türlü boya malzemesini kullanmanın serbest olduğu yarışmaya eserler  engellicocuk@mail.ege.edu.tr   elektronik  posta adresine online olarak gönderilecek. Yarışma sonrası,  pandemi koşullarına göre gönderilen eserler ayrıca sergilenecek. Yarışmada birinciye bin TL; ikinciye 500 TL, üçüncüye 250 TL ve sürpriz hediyeler verilecek.  Yarışma sonuçları 23 Nisan 2021 Cuma günü https://engellicocuklar.ege.edu.tr  web adresinde  ilan edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir