Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’de özel çocuklara yönelik çevrimiçi etkinlikler devam ediyor

Ege Üniversitesi (EÜ) Engelsiz Ege Birimi Koordinatörlüğü özel çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor. Engelsiz Ege Birimi tarafından “Yüzmenin Özel Çocuklara Getirdiği Kazanımlar” ve “Dezavantajlı Çocuklarda Fark Yaratan Gülüşler” konulu etkinlikler gerçekleştirilecek.

“Yüzmenin Özel Çocuklara Getirdiği Kazanımlar”

EÜ Engelsiz Ege Birimi Koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenecek “Yüzmenin Özel Çocuklara Getirdiği Kazanımlar” konulu etkinlik, 21 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Zoom Meeting üzerinden yapılacak online etkinliğe; Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel Çocuklar Yüzme Eğitmeni Kezban Taşçı konuşmacı olarak katılacak.

“Dezavantajlı Çocuklarda Fark Yaratan Gülüşler”

Yine, EÜ Engelsiz Ege Birimi Koordinatörlüğü ve Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı iş birliğinde gerçekleştirilecek olan “Dezavantajlı Çocuklarda Fark Yaratan Gülüşler” konulu çevrimiçi etkinlik, 28 Aralık Pazartesi günü saat 13.30’da Zoom Meeting üzerinden yapılacak. Etkinliğe; Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nazan Ersin, Doç.Dr. Arzu Aykut Yetkiner, Dt. Ebru Keleş ve Dt. Gökçe Kurnaz konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliği takip etmek isteyenler, EÜ Engelsiz Ege Birimi Koordinatörlüğü web sayfasından çevrimiçi linke ulaşabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir