Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Akredite Edildi

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı,  Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD)  Denklik Kurulu tarafından akredite edildi. Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalımız Başkanı Prof. Dr. Meltem Uyar “Akreditasyon Belgesi”ni Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a takdim etti.

EÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Uyar’ı ve bölüm akademisyenlerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitesi olarak hem kurumsal düzeyde hem de birimler düzeyinde kalite ve akreditasyon çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Üniversitemizde kaliteyi bir kültür haline getirdiğimizi büyük bir gururla ifade etmek isterim. A Plus kalitede sağlık hizmeti veren Tıp Fakültesi Hastanemiz bir yandan çağın gerekleri doğrultusunda eğitim ve araştırma altyapısını güncellerken bir yandan da lisans ve lisansüstü eğitim kalitesi akredite etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalımızın kalitesi tescillenerek, altyapısının, eğitiminin ve sunduğu sağlık hizmetinin ulusal ve uluslararası düzeyde olduğu belgelendirildi. Bu vesile ile bir kez daha Anabilim Dalımız Başkanı Prof. Dr. Meltem Uyar ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

EÜTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Uyar ise “Kalite ve akreditasyonun Ege Üniversitesinde yaygınlaşması ve bir kültüre dönüşmesi için bizlere yol göstererek motive eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet Budak’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Prof. Dr. Meltem, EÜTF Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nın Ege Üniversitesi Rektörlüğünün desteği ile Avrupa Anesteziyoloji Topluluğu’na başvuracaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir