Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Egeli akademisyen Prof. Dr. Arzum Erdem Gürsan,  TÜBA Konsey üyeliğine yeniden seçildi

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)’nin 60’ıncı Genel Kurulunda Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadriye Arzum Erdem Gürsan, Türkiye Bilimler Akademisi Konsey üyeliğine yeniden seçildi. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Prof. Dr. Arzum Erdem Gürsan’ı makamında ağırladı. Prof. Dr. Budak, TÜBA Konsey üyeliğine yeniden seçilen Prof. Dr. Arzum Erdem Gürsan’ı tebrik ederek, yeni görevinde ve bilimsel çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 60’ıncı Genel Kurulunda 91 Akademi üyesinin katıldığı oylama sonucunda, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadriye Arzum Erdem Gürsan, TÜBA Konsey üyeliğine yeniden seçildi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz bünyesinde yer alan pek çok akademik birimde görev yapan yetkin araştırmacılarımız hem bilim dünyasına nitelikli katkılar sunuyor hem de  ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarda önemli görevler alıyorlar. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadriye Arzum Erdem Gürsan, ülkemizde tüm bilim alanlarındaki araştırmaları, bilim insanlığını ve araştırıcılığını özendiren ve bu alanlarda emeği geçenleri onurlandıran Türkiye Bilimler Akademisi Konsey üyeliğine yeniden seçildi. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz bu süreçte tam akredite bir araştırma üniversitesi olarak araştırmacılarımızı ve akademisyenlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesile hocamızı tekrardan tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir