Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ, Orhun Değişim Programında Azerbaycan’dan ilk öğretim üyesini ağırladı

Orhun Değişim Programı kapsamında Azerbaycan Tıp Üniversitesinden, Ege Üniversitesi (EÜ) Hemşirelik Fakültesine gelen ilk öğretim üyesi Doç. Dr. Muhabbat Fataliyeva, Ege Üniversitesindeki akademik çalışmalarını tamamladı. EÜ Hemşirelik Fakültesi öğrencilerine ders veren ve uygulama alanlarını ziyaret eden Doç. Dr. Fataliyeva, simülasyon ve beceri laboratuvarında gözlem yapma fırsatı buldu.

EÜ Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez ve Doç. Dr. Muhabbat Fataliyeva’yı makamında ağırlayan EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Orhun Değişim Programı kapsamında üniversitemizde ağırladığımız Azerbaycan Tıp Üniversitesinin değerli öğretim üyesi Doç. Dr. Fataliyeva’nın Hemşirelik Fakültesi öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile sağladığı akademik etkileşimin her iki üniversite için önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Sayın hocamıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Fataliyeva, “Ege Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, disiplinli, sistemli ve çalışan motivasyonunun yüksek olduğu bir kurum. Burada kazandığım deneyim ve tecrübelerin benim için faydalı olacağını düşünüyorum. Ege Üniversitesinde bulunduğum süre içinde gösterilen destek için teşekkür ederim” dedi.

  EÜ Hemşirelik Fakültesi Anabilim Dalları öğretim üyeleri ve elemanları ile uygulama alanlarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya gelen Doç. Dr. Fataliyeva, öğrencilere konu anlatımı yapıp, Hemşirelik Fakültesi İlk Yardım Eğitim Merkezi, Beceri ve Simülasyon Laboratuvarı, Ruh Sağlığı Beceri Laboratuvarı, Halk Sağlığı Standart Hasta Laboratuvarı, Ölçme ve Değerlendirme Birimi’nde gözlem ve incelemelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir