Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’den “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Haydar Aliyev’in Doğumunun 100. Yılı” programı

Ege Üniversitesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı ve Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev’in 100. Doğum Yılı dolayısıyla bir program düzenlenecek.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı ve Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ulusal Lideri Haydar Aliyev’in 100. doğum yılına denk gelmesi nedeniyle Ege Üniversitesinde program gerçekleştirilecek. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonunda 9 Kasım 2023 tarihinde saat 14.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan program, Cumhuriyetin 100. Yılı filmi ve Haydar Aliyev’in Hayatını anlatan video gösterimi ile devam edecek.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Geray Musayev ve Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Reşat Mammadov’un konuşma yapacakları etkinlik kapsamında Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Mert ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Elçin Samedov da birer sunum yapacak. Program Hazar’dan Ege’ye konulu gösteri ile sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir