Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Polonyalı akademisyen Dr. Milek’ten EÜ’ye iş birliği ziyareti

Uluslararasılaşma stratejisi kapsamında bir yandan Türk Cumhuriyetleri ile ortak programlara imza atan Ege Üniversitesi diğer yandan da Avrupa’daki üniversiteler ile iş birliği ağını genişletmeye devam ediyor. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinin ikili iş birliği anlaşması yürüttüğü Polonya’nın Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Katarzyna Milek, fakülteye bir çalışma ziyaretinde bulundu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Osman Ferda Beytekin’in makamında gerçekleşen ziyarette Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Avşar Ardıç, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Belgin Arslan Cansever, Doç. Dr. Elif Ulu ile Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Çavaş da yer aldı.

Dr. Milek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Beytekin, “Eğitim Fakültesi olarak ikili iş birliği anlaşmamızın imzalanmasında önemli rol oynayan Dr. Milek’in ziyaretinden memnuniyet duyduk.  Bu çalışma ziyaretinde çevrimiçi seminerler, atölye çalışmaları ve projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. İkili iş birliğimiz kapsamında Fakültemizin farklı bölümlerinden üç öğretim üyesi Polonya’ya gitti. Biz de Polonya’dan gelecek misafir öğretim üyelerimizi Fakültemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Dr. Katarzyna Milek ise Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinde ikinci kez bulunmanın kendisini çok mutlu ettiğini, Fakültedeki bazı akademisyenlerle yürüttükleri çalışmalarının bulunduğunu ve bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Görüşme sonunda Dekan Prof. Dr. Beytekin, Dr. Milek’e ziyaret mektubu ile teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir