Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Rektör Budak Tire, Ödemiş ve Bayındır’da öğrencilerle buluştu

İlçe kampüslerinde ilk kez  “Bahar Şenlikleri” düzenlendi

Rektör Budak Tire, Ödemiş ve Bayındır’da öğrencilerle buluştu

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir’in çevre ilçelerinde yer alan üniversitenin akademik birimlerini ziyaret ederek öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Rektör Budak, ilçe okulları ziyaretleri kapsamında Bayındır, Tire Kutsan ve Ödemiş meslek yüksekokulları yöneticileri ve akademisyenleriyle bir araya gelerek birimlerde yürütülen eğitim-öğretim ve bilimsel faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Rektör Budak’a ziyaretleri sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan’ın yanı sıra okul müdürleri eşlik etti.

Bayındır Meslek Yüksekokulunda akademik personel ve öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ali Salman ve okul yönetiminden faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Okul bünyesindeki bitki seralarını da gezen Prof. Dr. Budak, öğrencilerin şenlik coşkusuna ortak olarak onlarla keyifli anlar geçirdi.

Öğrencilerin şenlik coşkusuna ortak oldu

Rektör Budak’ın bir sonraki durağı EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu oldu. Burada MYO Müdürü Doç. Dr. Nur Ceyhan Güvensen ve okul yönetimiyle değerlendirmelerde bulunan Rektör Budak, şenlikler kapsamında öğrenciler tarafından kurulan stantları ziyaret etti, öğrencilerle dart atma ve badminton oynadı.

Son olarak Ödemiş Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Okul Müdürü Prof. Dr. Betül Avcı’dan yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi aldı. Buradaki şenlik coşkusuna da ortak olan Prof. Dr. Budak, öğrencilerle birlikte şarkılar söyledi, çiftlik hayvanlarını besledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir