Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ Akademi TV 43 binin üzerinde kullanıcı ve takipçiye ulaştı

Dijitalleşen Ege’nin Gurur Kaynağı:  EÜ AKADEMİ TV

Ege Üniversitesi (EÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Ege Üniversitesi Akademi TV, hayata geçirdiği pek çok proje eşliğinde kullanıcı ve takipçi sayısında 43.141’e ulaştı.

Ege Üniversitesi Akademi TV, sağlamış olduğu çevrimiçi eğitimler ile bilimsel ve akademik alanlarda katkı sağlamaya devam ediyor. Film dilinden, etkili etkileşimin temel unsurlarına; fotoğrafta kompozisyondan, temel ilk yardım teorik eğitimine ve aile içi iletişime kadar birbirinden farklı pek çok konu çerçevesinde sağlamış olduğu çevrimiçi eğitimler ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz bünyesinde hizmet veren Akademi TV, üniversitemizin sahip olduğu bilgi ve birikimi çevrimiçi eğitimlerle hem mensuplarımızın hem de bilim dünyasının hizmetine sunuyor.  Alanında uzman akademisyenlerimiz tarafından pek çok alanda eğitim içeriklerinin yer aldığı Akademi TV’ye ilgi her geçen gün artıyor. Teknolojik altyapısını yaptığımız yeni yatırımlarla güçlendirdiğimiz merkezimiz yeni dönemde de birbirinden farklı içerikleri akademik dünyayla buluşturmayı sürdürecek. Emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Türkiye’nin en büyük platformlarından biri haline geldi”

UZEM Müdürü Doç. Dr. Fırat Sarsar ise “Ege Üniversitesi Akademi TV, günden güne hızla büyümeye devam ediyor. Son alınan verilere göre kullanıcı ve takipçi sayısı 43.141’e ulaştı. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi stüdyolarının donanımsal olarak yenilenmesi ile yeni yayın dönemine dinamik bir giriş yapmayı hedefleyen Akademi TV; bilimsel ve akademik alandaki deneyimli isimlerin katkıları ile çevrimiçi eğitimlerde çeşitliliği artıracak ve geliştirecek.  Ege Üniversitesi Akademi TV’nin hızlı yükselişi, açılan dersleri ve katılımcı sayısıyla Akdemi TV’ler arasında Türkiye’nin en büyük platformlarından biri haline geldiğini söyleyebilirim. Dijitalleşen Ege’nin gurur kaynağı olan Akademi TV büyümesine ve içeriklerinin gelişmesine devam edecek” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir