Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

“İzinde İz Bırakmak” Karma Resim Sergisi sanatseverlerle buluşacak

EÜ’de “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” başlıyor

“İzinde İz Bırakmak” Karma Resim Sergisi sanatseverlerle buluşacak

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” kapsamında resim sergisi düzenlenecek. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları “İzinde İz Bırakmak” karma resim sergi EÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde 25 Ekim Pazartesi günü saat 15.30’da sanatseverlerle buluşacak.

Serginin koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender ve Dr. Öğretim Üyesi Emine Halıçınarlı üstleniyor. Sergi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Tekin Bender, “Serginin adını Ulu Öder Atatürk’e adanan eserleri taşıyabilen bir kavramsal ifade olarak ‘İzinde İz Bırakmak’ olarak belirledik. Bu isimle geçtiğimiz yıllarda da yine Cumhuriyet ve Atatürk Günleri kapsamında sergi yaptık ve yine aynı ismi kullanarak ilgili sergiye geleneksel bir yapı kazandırmayı hedefliyoruz. Sanatseverler, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı 26 adet yağlıboya teknikli eserini karma bir sergide birlikte görme ve söz konusu izleri birlikte değerlendirme fırsatı bulacaklar” dedi.

 “İzinde İz Bırakmak” karma resim sergisi 12 Kasım tarihine kadar Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde ziyarete açık kalacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir