Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

“VI. Uluslararası X. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi” 20 Ekimde başlıyor

“Ruhun Şarkısı İyileştirir, Sevgide Birleştirir”

Yaren Usluoğlu

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ve Psikiyatri Hemşireleri Derneği iş birliğinde 20-23 Ekim tarihlerinde, “VI. Uluslararası X. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi” online olarak düzenlenecek.

Kongreye; Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez, Psikiyatri Hemşireleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Fatma Öz’ün yanı sıra yurt içinden ve dışından pek çok ülkeden alanında uzman akademisyenler katılacak.

“Ruhun Şarkısı İyileştirir, Sevgide Birleştirir” ana temasıyla gerçekleşecek kongrenin ilk gününde çeşitli alanlarda eğitimler verilecek. İkinci ve üçüncü günlerde ise  “Kendini ve Diğerini Sevebilme, Beden ve Ruhun Ritmi, Değişen Dünyada Varoluş, Sevgiyle İyileşme, Koşulsuz Sevebilme” gibi alt temalarla katılımcılar bilgilendirilecek. Kongreye katılım koşullarına ve detaylı bilgiye “pncongress2021.org” internet adresinden erişilebiliyor. Ayrıca kongreye katılan tüm katılımcılar için dijital sertifika düzenlenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir