Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’den öğrencilere “Şenlikli” karşılama

Ege Üniversitesinde pandemi nedeniyle yaşanan yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından yüz yüze eğitim-öğretimin başlamasıyla öğrenciler kampüse adım attılar. EÜ Rektörlüğü, uzun sürenin ardından gerçekleşen bu kavuşmayı daha renkli hale getirmek için “Ege’ye Hoş Geldin” şenliği düzenleyecek. Eğlenceli etkinliklerin ve konserlerin yapılacağı şenlik, 20-21 Ekim tarihleri arasında EÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı otoparkında gerçekleştirilecek.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmanın coşku ve mutluluğunu yaşayacağımız şenliğimize herkesi bekliyoruz. Amacımız, öğrencilerimizi bu uzun aranın ardından yeni eğitim-öğretim yılına moral motivasyonları en yüksek şekilde hazırlamak. Öğrencilerimizin çeşitli etkinliklerde eğlenceli dakikalar geçireceğine inanıyorum” dedi.

Şenlikte; Manga, DJ Serhat, Sinestezi ve Fondip grupları sahne alacak. İki gün boyunca devam edecek program kapsamında öğrenci toplulukları ve birimlerin tanıtım stantları da kurulacak. Zumba, Pilates, Nefes Egzersizleri ve ödüllü yarışmaların yapılacağı şenlikte öğrenciler eğlenceye doyacak. Egeli gençler şenliğin ilk gününde saat 20.00’de Sinestezi grubu ile saat 21.00’de ise Fondip grubu konseri ile coşkulu anlar yaşayacak. Şenliğin son gününde ise saat 19.30’da Dj Serhat, saat 21.00’de ise Manga grubu sahne alacak. Ayrıca “Biz Bize Show” çeşitli konuklarıyla şenlik boyunca eğlenceli programlar düzenleyecek.

EÜ’den öğrencilere “Şenlikli” karşılama
« arasında 2 »

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir