Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Ege Üniversitesi GSK sporcusu Karaali, 50 metre serbest stilde Türkiye birincisi oldu

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İlkim Karaali, “Türkiye Türkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası”nda, 50 metre serbest stilde Türkiye birincisi oldu. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, genç sporcuyu tebrik ederek, başarılar diledi.

Ege Üniversitesi (EÜ)  Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Yüzme Şubesi sporcusu İlkim Karaali,  Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Türkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında 50 metre Serbest Türkiye birincisi,   50 metre Kurbağalama Türkiye üçüncüsü, 100 metre Serbest Türkiye beşincisi, 100 metre Kurbağalama Türkiye yedincisi oldu.

İlkim Karaali’yi başarısından dolayı tebrik eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz, sadece eğitim öğretim araştırma geliştirme olanakları ile değil, spor, sanat ve kültürel faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Üniversitemiz sporcuları hem yurt içinde hem de yurt dışında bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyorlar. Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da son yıllarda önemli başarılar elde ettiler. Yeniden yapılandırdığımız Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübümüz,  pandemi döneminde de sporcularını ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlamaya devam etti. Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İlkim Karaali önemli bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttı. Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında, 50 metre serbest stilde 1’inci oldu. Sporcumuz İlkim Karaali’yi ve antrenörü Anıl Şen’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir