Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Egeli İletişimciler, sektörün deneyiminden faydalanacak

 EÜ İletişim Fakültesi mesleki sektörle iş birliğine devam ediyor

Egeli İletişimciler, sektörün deneyiminden faydalanacak

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi (EÜİF) akreditasyon çalışmaları kapsamında mesleki sektörle iş birliğine devam ediyorEge Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Jimmy Key arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Toplantı Salonunda düzenlenen protokole EÜİF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Gürses Köse, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü BaşkanYardımcısı Doç. Dr. Özgür Köseoğlu, EÜİF Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ebru Belkıs Güzeloğlu ve Sun Grup Kurumsal İletişim Grup Müdürü temsilcisi Gizem Dağ katıldı.

Protokol kapsamında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü lisans programı eğitim planı güncellenerek sektör ile iş birliği kurulacak.  Yapılan iş birliğinde  iletişim, halkla ilişkiler ve reklamcılık alanlarının ve mesleğinin gelişimine katkı sağlanacak.  Toplantıda konuşan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürses Köse, protokol ile birlikte öğrencilerin meslek kuruluşu ve sektör ile temasının artırılacağını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir