Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ Akademi TV, toplam kullanıcı ve takipçi sayısını 17 binin üzerine taşıdı

Ege Üniversitesi Akademi TV’ye yoğun ilgi

EÜ Akademi TV,  toplam kullanıcı ve takipçi sayısını 17 binin üzerine taşıdı

Ege Üniversitesi (EÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Ege Üniversitesi Akademi TV, hayata geçirdiği birçok proje ile kullanıcı ve takipçi sayısını günden güne büyütüyor. Covid-19 pandemisi sürecinde önemi bir kez daha gündeme gelen çevrimiçi eğitimler, Ege Üniversitesi Akademi TV aracılığıyla zaman ve mekân sınırlarını aşarak dünya ile buluşuyor.

Şubat ayı itibariyle başlayan “Çevrimiçi Farkındalık Günleri” ile birlikte Ege Üniversitesi Akademi TV’nin kullanıcı ve takipçi sayısının 17 binin üzerine çıktığını ifade eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitesi Akademi TV, birbirinden farklı ücretsiz içerikleri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Alanında yetkin akademisyenlerimiz tarafından girişimcilik, güzel ve etkili konuşma, motivasyon ve başarı, stres yönetimi, aile içi iletişim, fotoğrafçılıkta kompozisyon ve film dili gibi çok çeşitli alanlarda farklı konularda içerikler üretilip, eğitimler verilmeye başlandı. Üniversitemizin bilimsel ve akademik potansiyelini bilgi iletişim teknolojileri arayıcılığıyla toplumun tüm katmanlarıyla buluşturma hedefimiz doğrultusunda çevrimiçi eğitimlerimizin sayısını her geçen artırıyoruz. 66 yıllık tecrübesi ile Ege Üniversitesi, hem adını aldığı bölgeye hem de ülkemize olan sorumluluğun bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

UZEM Müdürü Doç. Dr. Fırat Sarsar ise, “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak hedeflerimizin bilinciyle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Akademi TV’de başlattığımız ‘Çevrimiçi Farkındalık Günleri’ ile birbirinden farklı ücretsiz içerik, konu ile ilgilenen katılımcılara sunuluyor. Bu projelerle birlikte sitemizde artan kullanıcı sayısından dolayı mutluyuz. Büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz yeni içerikler için çekimler hızla devam ediyor. Daha çok proje üretmek için uzman ekibimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Üniversitemiz akademisyenlerinin sertifika programları, söyleşi ve konferanslar, yaşam boyu öğrenmeye yönelik dersler ve eğitici podcast’lerin yer aldığı platformda kullanıcılara ücretsiz katılım sertifikaları da veriliyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir