Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Egeli genç iletişimciler farkındalık yaratmaya devam ediyor

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, pandemi dönemini verimli şekilde geçirmek adına iki önemli proje için çalışmalarını sürdürüyor. Öğrenciler, online etkinlikler ile farkındalık yaratmaya ve evde kaldıkları süre içerisinde ortaya çıkardıkları eserleri sergilemeye devam ediyor. Çevre bilincine yönelik “Doğanın Elinden Tut” projesi ve tasarımların sergileneceği “Halkla İlişkiler ve Grafik Tasarım Buluşması” etkinlikleri de bu kapsamda gerçekleştirilecek etkinlikler arasında yer alıyor.

“Doğanın Elinden Tut Projesi”  eğitime başlıyor

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle yürütülen “Doğanın Elinden Tut” sosyal sorumluluk projesi,  ilk eğitim programını gerçekleştirecek. Proje ile gençlere çevre bilinci oluşturmaya yönelik eğitimler verilecek.  Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Kampüsünde eğitim gören 6-14 yaş aralığındaki çocuklara çevre ve ekoloji bilgisi verilerek farkındalık yaratılacak.

Danışmanlığını Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier’in yaptığı projenin ilk eğitimi 30 Ocak 2021 saat 12.00’de online olarak düzenlenecek. Egeli öğrenciler, TEGV öğrencilerine çevre konusunun çeşitli başlıkları altında eğitim verecek.  

Halkla İlişkiler ve Grafik Tasarım Buluşması

Egeli iletişimcilerin bir diğer etkinliği de “Halkla İlişkiler ve Grafik Tasarım Buluşması” olacak. Doç. Dr. H. Aydan Bilgilier moderatörlüğünde, YouTube içerik üreticisi ve Grafik Tasarımcı Eren Alkış’ın katılımı ile gerçekleşecek etkinlikte öğrencilerin yaptıkları tasarımlar sergilenecek. Etkinlik,  27 Ocak günü 16.00’da zoom üzerinden yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir