Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜİF’nin “ IMS2020 Sempozyumu” 10-11 Aralık’ta…

“Dijital Transformasyon, Gelecek Tasarımı ve Medya”

EÜİF’nin “ IMS2020 Sempozyumu”  10-11 Aralık’ta…

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi (EÜİF) tarafından düzenlenecek olan  “II. Gelenekselden Dijitale Uluslararası Medya Araştırmaları Sempozyumu (IMS2020)” 10-11 Aralık 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

İletişim, dijitalleşme ve medya alanında hem yurt içinden hem de yurt dışından akademisyenlerin, uygulamacıların ve sektörde karar alıcılarının bir araya geleceği sempozyum,  “Dijital Transformasyon, Gelecek Tasarımı ve Medya” ana başlığında yapılacak.  Sempozyumda farklı ülkelerden katılan iletişim akademisyenlerinin, alan araştırmacılarının ve sektör temsilcileri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek dijitalleşen dünya ve medyaya ilişkin konuları değerlendirebilecekleri akademik bir ortamın yaratılması amaçlanıyor.

Başkanlığını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı’nın yapacağı sempozyumda, “Medyada Dijital Transformasyon ve Gelecek Tasarımı, Dijital Medya ve Marka İletişimi, Dijital Medya ve Yaratıcılık, Dijital Medya Okuryazarlığı, Yeni Medya ve Öteki, Yeni Medya ve Etik, Dijital Kitlesel Yayıncılık, Ağ Toplumu ve Endüstri 4.0, Dijital Anlatılar: Transmedya ve Metinlerarasılık, Yeni Nesil Gazetecilik, Dijital İçerik Üretimi/ Üreticileri, Yeni Medya ve Yasal Düzenlemeler” konu başlıklarında sunumlar yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir