Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

İzmir sporunun duayen isimlerinden Rektör Budak’a ziyaret

İZMİR(Ege Ajans)- İzmir’in eski ve yeni kuşak hakemleri ile spor camiasının önemli isimleri  Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile bir araya geldi.  Rektör Prof. Dr. Budak’a nezaket ziyaretinde bulunan spor adamları yeniden yapılandırılması düşünülen EÜ Gençlik ve Spor Kulübünün İzmir’e sporda  yeni bir dinamizm getireceğini söylediler.

Ziyarete; Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erol Ersoy, Eski FİFA Hakemi Oğuz Sarvan, Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürü Hamdi Kutval, İzmir Antrenörler Derneği Başkanı Dr. Şaban Acarbay, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, FİFA yardımcı hakemi Ekrem Kan, FİFA eski yardımcı hakemi Münir Takpak ve EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye’nin professor ünvanlı ilk birinci lig hakemi Prof. Dr. Necdet Erdilek ile İzmir’in FİFA kokartlı hakemleri  Halis Özkahya, Alper Ulusoy, Halil Mutlu Meler katıldı.

İzmir ve Türkiye’nin spor gündeminin değerlendirildiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Budak’a Türkiye Milli Takım forması ile İzmirli hakemlerin imzalarının bulunduğu süper lig hakem forması hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir