Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EGE’DE TÜBİTAK TEYDEB ÇAĞRI PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM-TTO) koordinatörlüğünde TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından çağrıya açılan programlar hakkında online bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

TEYDEB tarafından açılan “TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı AR-GE Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı (Sipariş AR-GE)” ve “TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans)” başlıklı çağrı programlarına ilişkin yapılacak online bilgilendirme toplantısının açılış konuşmalarını TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak gerçekleştirecek. Online bilgilendirme toplantısı 10 Mart Çarşamba günü saat 09.30- 11.30 saatleri arasında yapılacak.

Etkinlikte TÜBİTAK Bilimsel Programlar Baş Uzmanı Oğuz Özbay “TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı AR-GE Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı (Sipariş AR-GE)” programı hakkında bilgi verecek.  TÜBİTAK TEMEG Koordinatörü Dr. Alp Eren Yurtseven ise “TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans)” programı ile ilgili dinleyenleri bilgilendirecek. Katılımın ücretsiz olarak yapılacağı toplantıya son başvuru tarihi 8 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar  https://www.surveymonkey.com/r/teydebcagrilaribilgilendirme adresinden yapılabilecek.

Program, Ege Üniversitesi EBİLTEM-TTO koordinatörlüğünde Dokuz Eylül Üniversitesi,  İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Yaşar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofislerinin destekleriyle düzenlenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir