Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

 ‘Egeli Minikler Çocuk Şenliği’nde doyasıya eğlendiler

Ege Üniversitesi (EÜ) Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bekir Girgin Anaokulu ve Özel Beyaz Altay Gündüz Bakımevinin işbirliği ile “Egeli Minikler Çocuk Şenliği” düzenlendi. EÜ Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, EÜ Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Usta Yeşilbalkan, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, Ödemiş İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yüzük, EÜ Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve idari personel katıldı.

“Her zaman hayallerinizi takip edin”

Etkinlikte konuşan EÜ Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Usta Yeşilbalkan, “Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, toplum sağlığına katkıda bulunmayı misyon edindik. Bu misyon doğrultusunda, çocukların sağlıklı gelişimlerini desteklemek için eğitim ve bilimsel araştırmalar yürütüyoruz. Bu ortaklık sayesinde bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlayabileceğimize inanıyoruz. Sevgili çocuklar, sizler bizim en kıymetli varlıklarımızsınız. Sizlerin sağlıklı büyümesi ve mutlu olması için buradayız. Hepinizin birbirinden özel olduğunu unutmayın ve her zaman hayallerinizi takip edin’’ diye konuştu.

“Minikler için eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenledik”

Çocukların şenliğe büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Prof. Dr. Usta Yeşilbalkan, “Eğlence ve öğrenmenin buluştuğu bu şenlikte, minik dostlarımız sosyal, psikomotor ve dil becerilerini geliştirme imkânı buldular. Açık havada düzenlediğimiz bu şenlikte doğayla iç içe vakit geçirerek, çevreye karşı duyarlılık kazandılar. Şenlikte bulunan yüz boyama istasyonu, taş boyama istasyonu, sosis balon ile figür yapım istasyonu, bileklik yapımı istasyonu, taç yapımı istasyonu, dans ile oyunlar istasyonu, oyun istasyonu ve seramik figür yapım istasyonu ile onların eğlenceli ve öğretici etkinliklerle vakit geçirmelerini sağladık. Onların ilgisini çekeceğini düşündüğümüz; Palyaço, Kırmızı Başlıklı Kız, Örümcek Adam, Mickey Mouse ve Minnie Mouse maskotlarına da yer verdik. Şenlikte ayrıca minik dostlarımıza dondurma, renksiz pamuk şekeri, bardakta mısır ve poğaça ikramlarında da bulunduk” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir