Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Rektör Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesi ailesinin yeni yılını kutladı

Ege Üniversitesinde akademik ve idari kadronun katılımı ile yeni yıl kutlaması düzenlendi. EÜ Rektörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Budak’ın yanı sıra; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlkin Şengün, Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Banu Yücel, üniversite senato üyeleri, akademik ve idari çalışanlar katıldı.

2023 yılının Ege Üniversitesi adına başarılarla geçtiğini dile getiren Prof. Dr. Budak, “Ege Üniversitesi olarak 68 yıllık bilgi birikimimizle, aklın ve bilimin rehberliğinde nice başarılara imza attığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Tam Akredite, Öğrenci Odaklı Araştırma Üniversitesi olarak yeni bir yıla daha  ‘merhaba’ diyoruz. Geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Ay yıldızlı al bayrağımızın altında, bilginin ışığıyla ülkemizin ikinci yüzyılını ulusal ve uluslararası düzeyde yüksek katma değerli akademik üretimle öncü bir şekilde geçirmekte kararlıyız” dedi.

“Ülkemizi daha ileriye taşıyacak hedefler belirleyeceğiz”

Yeni yılda da hedeflerinin yüksek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Budak, “Ege Üniversitesi ailesi olarak 2024 yılında da ufuk açıcı yeni projeler inşa edeceğimize, üniversitemizi ve ülkemizi daha ileri taşıyacak hedefler belirleyeceğimize ve bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Birlikte daha güçlü adımlar atarak daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceğimizden eminim. Bu vesile ile  yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, 2024 yılının üniversitemize, bölgemize ve ülkemize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Öğrenci Köyünü de ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Prof. Dr. Budak, öğrencilerle sohbet ederek yeni yıl için iyi dileklerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir