Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ Hemşirelik Fakültesinde 15 Temmuz şehitleri anıldı

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından anma etkinliği düzenlendi. Hemşirelik Fakültesi Sosyal Etkinlik ve Kültür-Sanat Komitesi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen programa Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Dönmez, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fahriye Vatan Doç. Dr. Eda Dolgun ile akademik ve idari personel katıldı.

Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Dekan Prof. Dr. Ayşegül Dönmez, “Hain darbe girişiminin yedinci yılında şehit ve gazilerimizi anmak amacıyla bir araya geldik. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatanımız için yüreklerini ortaya koyan tüm milletimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Kurtuluş Savaşı’nı çok zor şartlarda kazanmış ve bu yıl Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayan bir milletin evladı olarak ülkeyi içeriden ve dışarıdan tüketmeye çalışanlara Rabbimizin fırsat vermemesini diliyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında “Türkiye’nin Yedi Bölgesindeki Hemşirelik Öğrencilerinin Kadrajından: Dirilişin İzleri 15 Temmuz” fotoğraf gösterimi yapılırken katılımcılara “15 Temmuz Belgeseli” izletildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir