Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Ege’de “7. Kristal Yaka İş Ödülleri” sahiplerini buldu

Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Kristal Yaka İş Ödülleri” töreninde  Ege Üniversitesi, iş ve sanat dünyasının en iyilerini ağırladı. Çeşitli kategorilerde 7 ödülün verildiği törende ünlü ve başarılı isimler Egelilerle buluştu.

Firmalar ve iş insanlarının, öğrencilerin gözünden değerlendirdiği 7’nci Kristal Yaka İş Ödülleri töreni Ege Üniversitesi MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından organize edilen ve Ege Üniversitesi öğrencileri arasında yapılan anket ile belirlenerek yapılan tören ‘iş dünyasını en geniş değerlendiren ödül töreni’ olma özelliği taşıyor

Ünlü sunucu Saba Tümer’in de katıldığı etkinlikte renkli anlar yaşandı.  Törende “En İyi İçerik Üreten Youtuber Ödülü”, “Yılın En Beğenilen Marka Yüzü Ödülü” , “Yılın En İyi Çıkış Yapan Filmi/Dizisi Ödülü”, “Yılın En İyi Yapım ve Yönetmeni Ödülü” gibi birbirinden farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ayrıca törende Egeli gençlerin oluşturduğu müzik ve dans toplulukları gösterileriyle katılımcıları eğlendirdi.

Ödül Kategorileri ve Kazananlar

Yılın En İyi İçerik Üreten Youtube Kanalı – Oğuzhan Uğur “BaBaLa TV”

Altınyıldız Classics Sponsorluğunda – Saba Tümer İle Kafayı Değiştir

Yılın En Beğenilen Marka Yüzü Ödülü  – Doğu Demirkol

Yılın En İyi Çıkış Yapan Filmi/Dizisi Ödülü – Gibi

Yılın En İyi Twitch Yayıncısı Ödülü – Tuğkan “Elraen” Gönültaş

Yılın En İyi Yapımı Ve Yönetmeni Ödülü – Ali Bilgin

Yılın En İyi Staj Yapan Programı Sunan Firma Ödülü – Anadolu Efes

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir