Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından “Uluslararası Genç İletişimciler Forumu”

Antalya’da “Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu” düzenlenecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından “Uluslararası Genç İletişimciler Forumu”

Seren Karaşahin

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının iş birliğinde 6-11 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da “Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu” düzenlenecek. Yurt içi ve yurt dışındaki İletişim Fakültesi 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerini ağırlayacak olan forum, iletişim öğrencilerine mesleki alandaki teorik ve pratik bilgilerini geliştirme, alanında uzman kişilerle bir araya gelme fırsatı sunacak.

Programda, stratejik iletişim, kamu diplomasisi, dezenformasyonla mücadele, dijital medya, kriz iletişimi, halkla ilişkiler ve gazetecilik başta olmak üzere iletişim alanındaki 20’den fazla konu başlığında eğitimler ve atölyeler düzenlenecek. Ayrıca katılımcı öğrencileri iş hayatına hazırlamak amacıyla bir kariyer planlama eğitimi verilecek. Altı gün sürecek program sonunda öğrencilere katılım belgesi sunulacak.

Uluslararası Genç İletişimciler Forumu, 10 ülkeden 100 öğrenciyi kabul edecek. Foruma başvurular “https://www.stratcomsummit.com/youth” linki üzerinden 15 Nisan’a kadar yapılabilecek. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda foruma katılma hakkı kazanan öğrencilerin isimleri 1 Mayıs’ta açıklanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir