Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

İletişimciler, “Sosyal Medyada Marka Yönetimi” etkinliğinde bir araya geldi

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, “Sosyal Medyada Marka Yönetimi” etkinliğinde dijital alanda uzman konuklarla buluştu. EÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier’in moderatörlüğünü yaptığı online olarak düzenlenen etkinliğe 3S Ajans Dijital Bölüm Yöneticisi Uğur Ünal ve 323 Ajans Dijital Proje Yöneticisi Alper Murat Yalçın ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Ünal ve Yalçın iş yaşamındaki deneyimlerinden, dijital platformlarda marka yönetiminin öneminden ve pandemi döneminde sektörde oluşan değişiklikler hakkında bilgiler verdi.  Uğur Ünal, markaların sosyal medyada marka yönetiminde stratejik planlamalarının nasıl olması gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu.  Alper Murat Yalçın ise influencer pazarlaması ve bunun günümüz markaları için önemi konularının üzerinde durdu. Etkinlik sonunda konuklar öğrencilerin  merak ettikleri soruları cevapladı.

Doç. Dr. Bilgilier, etkinlik boyunca öğrencilerin verimli anlar geçirdiğini ve sosyal medyada marka yönetimi hakkında önemli bilgiler edindiklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir