Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

Ege’de “Mezunlarla Buluşmalar” devam ediyor

“İçerik üretirken kendinizi güncellemeniz gerekiyor”

 Ahsen Demircioğlu-Dilara Arısan

İZMİR(Ege Ajans) – Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından düzenlenen “Mezunlarla Buluşmalar” etkinlikleri kapsamında Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Egeli genç iletişimcilerle bir araya geldi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selda İçin Akçalı, Yrd. Doç. Dr. Yurdagül Bezirgan ve öğrenciler katıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2011 mezunu olan Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Kesfetsek.com adlı internet sitesinin içerik üreticisi ve Ege Telgraf’ta köşe yazarı olarak görev yapıyor. Eğitim hayatına devam ederken çeşitli haber denemeleri yaptığını kendi imkânlarıyla yurtdışı deneyimleri yaşadığını ifade eden Tokmakoğlu, öğrencilik yıllarında düşük bütçeyle seyahat ederken bu deneyimlerini bloğunda paylaşmaya başladığını söyledi.  Bu uğraşı hem mesleği hem de hobisi olarak sürdürdüğünü belirten Tokmakoğlu, “Farklı etkinliklerle farklı insanlarla bir araya gelmeyi çok seviyorum. İnternette içerik üretme konusunda her daim kendimizi güncellememiz gerek. Artık blogger sayısı eskiye oranla çok büyük artış gösterdi.  Çok daha fazla rakibimiz var. Fark yaratabilmek için insanların ilgisini çekecek bir hikâyemiz olmalı” dedi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yurdagül Bezirgan tarafından Ahmet Buğra Tokmakoğlu’na “Teşekkür Belgesi” verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir