Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’de idari çalışanların liyakat ve potansiyelleri değerlendiriliyor

Ege Üniversitesinde idari personele yönelik çeşitli eğitim ve sınavlar devam ediyor. Üniversite bünyesinde bir yandan aday memurlar memuriyete hazırlık eğitimlerini alırken diğer yandan yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı ile idari personelin potansiyeli değerlendiriliyor.

Ege Üniversitesine açıktan atanan ve halen “Aday memur” statüsünde görev yapan personele yönelik Personel Daire Başkanlığı İdari Kadro ve Atama Şube Müdürlüğüne bağlı Eğitim Birimi tarafından hazırlanan Aday Memur Temel Eğitim Programı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı Platformu üzerinden yürütülüyor. Aday memurlar, bu platformda yayımlanan eğitim materyalleri ile asaleten memurluğa atanacakları sınava hazırlanıyorlar.

Görevde yükselme sınavına 77 personel katıldı

Ege Üniversitesinin kariyer ve liyakat esasları çerçevesinde düzenlenen görevde yükselme ve sekiz farklı branşta mühendis ve tekniker kadroları için unvan değişikliği sınavı, 77 personelin katılımıyla koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Hemşirelik Fakültesinde gerçekleştirildi. Yazılı sınavın ardından sözlü değerlendirmeye alınan adaylardan başarılı olanların atamaları yapılarak hak ettikleri kadrolara yerleştirildiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir