Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EGEMATAL’dan “Diagnostik Yaklaşımlar ve Güncel Gelişmeler” Kursu

Ege Üniversitesi Merkezi Araştırma Test ve Analiz Laboratuvarı (EGEMATAL) tarafından “Diagnostik Yaklaşımlar ve Güncel Gelişmeler” kursu düzenlenecek. Program, 28 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Üniversitelerin biyokimya, biyoloji, biyomedikal mühendisliği, biyomühendislik, biyoteknoloji, eczacılık, malzeme mühendisliği, moleküler biyoloji ve genetik, nanoteknoloji, veterinerlik, tıp ve benzeri bölümlerde lisans, yüksek lisans, doktora eğitimi alanlara yönelik olarak düzenlenen eğitimde, alanında yetkin akademisyenler tarafından farklı konularda sunumlar yapılacak.

TÜBİTAK Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında desteklenen eğitimde; “Pandemi Süreci ve Moleküler Tanı”, “Medikal Araştırmalarda Deney Hayvanları” ve “Diagnostik Yaklaşımlarda Biyometrik Yapılar” gibi birçok konu başlığı hem teorik, hem de uygulamalı olarak ele alınacak.

Çevrimiçi kurs eğitimi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için “http://egematalkurs.ege.edu.tr/internet” adresi ziyaret edilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir